Bilder

Fredagen den 28 december
 
Här kommer nägra bilder på de nya ponnierna som jag lovade;
 
 
Astrid på Nelly 
 
 
Astrid och lilla Agnes
 
Tyvärr har det inte gått så bra att få in Nelly i "åsne/ponnyflocken". Mork och Agnes är som fastlimmade i varandra och Mork gör våldsamma utfall mot Nelly, som så länge får gå i lilla hagen. Jag håller tummarna för att det lugnar ner sig framöver så alla kan gå tillsammans. 
 
Jag har även lyckats få till en riktigt skaplig "utebox" längst bak på den nygjutna stallgången. Nelly står där på nätterna och dagtid används den till en plats att göra sela/sadla på om det redan står en häst på stallgången. Det funkar bra och det känns tryggare än att binda upp två hästar bakom varandra.Har en förhoppning om att göra den till en varmisolerad box sedan.
 
Nu är det dags att börja avla på mina Vita Lantkaniner, men med den hemska utgången på det senaste avelsförsöket med Hubbe, så gruvar jag mig lite. Men den här honan förefaller mycket snällare!
 
Hönsen har flyttat in till stallet där det är varmare och nu när alla kycklingar vuxit upp har det visat sig att tre är tuppar. De små tuppar har börjat slåss och är lite tuffa mot hönsen, så det blir till att äta lite kyckling framöver! 
 
Siri vet hur man njuter som mest av en tupplur!
 
 

Kommentarer
Postat av: Karina

Astrid är minsann en riktig kopia av dig.
:-)

2012-12-31 @ 14:06:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0