Barnkalas, semestertripp och Fäviken

Måndagen den 1 augusti

Förra lördagen fyllde Astrid 4 år, men vi sparade på kalaset till söndagen. Tacos, tårta och fiskdamm var Astrids bestämda krav och så fick det bli. Jag hade köpt ätbara tårtbilder på My Little Pony och Littlest Pet Shop, som blev riktigt fina. Hon hade önskat sig rosa hästgrejor och det hade så klart jag tagit fasta på, så hon fick en rosa ryktlåda med alla tänkbara tillbehör i rosa, en rosa hoppluva till Hubbe, rosa stigbyglar, rosa stövlar mm. Men några "vanliga leksaker" fick hon faktiskt också.

Vi har också hunnit med en liten semestertripp (semester är fan inte rätt ord, jag var helt slut när vi kom hem!) till Östersund tillsammans med syrrans familj. Första dagen blev det åtskilliga timmar på Storsjöbadet och den andra dagen var vi på Frösö Zoo. Jäklar vad fort pengarna rullar när man är på nån aktivitet med ungarna! Inträde, fika, karusellbiljetter ( man vill ju att de ska få åka flera karuseller), slush (dyraste jäkla slushen jag köpt!) och såklart ville de köpa pellets att mata djuren med (skulle ha tagit med mig en påse Krafft hemifrån, det såg precis ut som såna). Man insåg inte inte vad barn är billiga när de är små!

I går var Robert och jag till Fäviken med min bror och några till. Kanonväder, men jag tycker det inte finns så mycket roligt att handla nu. Förr köpte jag billig tenntråd och sånt, men nu är det inte så många "småförsäljare" längre. Så jäkla kul tycker jag inte att det är att provsitta traktorer och fyrhjulingar!
Vi lämnade bort båda barnen på lördagkväll, eftersom vi skulle fara så tidigt. Jag trodde ju i min enfald att jag skulle hinna göra MASSOR! Istället sprang jag förvirrad omkring på stallbacken som om jag fått begynnande demens och försökte besluta mig för vad som var viktigast att få gjort. När Robert ringde och förslog att vi skulle köpa hem pizza skrek jag " Har vi tid med det tycker du!". Men jag sansade mig och gick hem och slappade (läs stressade) lite på altanen.

Kommentarer
Postat av: Olina Eriksson

''Man insåg inte inte vad barn är billiga när de är små! '' - Jag tror det kommer låta lika dant om ett par år ;)2011-08-01 @ 22:56:41
URL: http://olinaeriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0