Mamma, Frasse och Ulla

Måndagen den 10 november
Mammas operation blev större än vi först trott. Det räckte inte med att gå in och göra ballongsprängning. De var tvungna att öppna bröstkorgen och byta ut fem kranskärl. De tog fem ådror ifrån benet. Helt fantastiskt vad de kan göra! Operationen gick i alla fall bra och hon har precis vaknat till. Känns otroligt skönt! Tänk vad livet kan vändas upp och ned på ett ögonblick! Man vet nog aldrig hur bra man har det egentligen förrän nåt sånt här händer.

Ulla har fått träffa Frasse idag och jag blev riktigt full i skratt för Ulla var lite småskraj för detta mystiska djur. Det är svårt att tro att hon som satt skräck i allt från får och getter till grisar och människor (människor bråkar hon bara med när hon brunstar!) kan bli rädd för en kanin. De får i alla fall inte vara tillsammans i natt, men jag ska släppa ihop dem i morgon igen. Synd att han inte är riktigt tam, men han är inte heller jätterädd. Jag har tagit upp honom i famnen några gånger, men han är ganska stark! Med träning ska det nog bli bra.Har tagit bilder , de blev inte jättebra, men håll till godo.

                           

Kommentarer
Postat av: Maria

Vad skönt att operationen gick bra.

Vilken sötnos Frasse, är det kanske så att Ulla tillslut har möt sin överman.

Kram Maria

2008-11-10 @ 20:45:50
URL: http://miamariaj.blogg.se/
Postat av: AnnaPanna

Tur det gick bra för mamsen!

Och Frasse, vicken goding! Hur gammal är han? Våran kanin är inte heller så värst tam, men det blir väl bättre med tiden och lite träning.

Ha det!

2008-11-11 @ 07:48:18
Postat av: Frun

Å vad fin, ja Ulla med för den delen=)

2008-11-11 @ 18:42:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0