Varde ljus!

Måndagen den 7 december

Äntligen har vi belysning på ridbanan! I helgen hjälpte Robert mig att fixa till så att vi kan ha elverket nere vid ridbanan och driva lamporna. Det känns nästan overkligt att det äntligen är klart! Nu kan vi rida fast det har blivit mörkt, vilket det mest är så här dags på året.
I lördags hann jag också med att rida ut en sväng med Stellmagg och det var som vanligt lika härligt! Nu för tiden när jag bara hinner ut nån enstaka gång i veckan så uppskattar jag det så väldigt mycket. Tyvärr är det så att om jag har varit igång hela dagen och dessutom rider får jag väldigt ont av foglossning. I morse var jag tvungen att ta en värktablett, eftersom det gjorde ont bara av att gå. På onsdag ska jag till barnmorskan och då ska jag försöka få ett bälte. Jag hade ett sånt när jag gick med Astrid och det hjälpte jättemycket.

I går kväll träffade jag tre av mina gamla arbetskamrater från Spångbro och tanken var ju att vi skulle äta på Bykrogen här i Fränsta, men när vi kom dit så var det stängt pga av inbrott. Det blev till att åka till Ljungaverk istället och vi avnjöt varsin pizza. Vi har ända sen vi fick sluta på Spångbro fortsatt att träffas och det är alltid lika roligt även om nu tre av oss har ju blivit varslade och vi diskuterade en del om hur framtiden ser ut för oss. Jag ligger tydligen längst upp på varslingslistan just nu och om jag skulle få behålla mitt jobb, så innebär ju det att någon annan får jobb i alla fall ett år medan jag är barnledig.

Här hemma pågår julpyntningen för fullt och nu är nästan allt framtaget. Astrid pysslar med och flyttar runt tomtar hela dagarna, men så länge har inget gått sönder.

Igår höll jag mig vaken genom hela Supernatural! Det var länge sen sist! Men det var inte nåt vidare rafflade avsnitt direkt! Helt oblodigt och skräckfritt. Synd!!

Kommentarer
Postat av: olina

2009-12-08 @ 20:30:18
Postat av: olina

Belysningen på ridbanan blev jätte bra! :)

2009-12-08 @ 20:30:59
Postat av: olina

Belysningen på ridbanan blev jätte bra! :)

2009-12-08 @ 20:32:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0