Tisdagen den ...

Tisdagen den 4 november
Hubbe var på rymmen i går kväll (ovanligt!) och satte i sig hela Stellans portion med 2 kg Krafft Groov som jag blötlagt. Jag var riktigt orolig i natt men han verkar må bara finfint.
Har ju glömt att berätta att den ensamma råttan, Alexander, fått tre nya killkompisar. De trivdes jättebra ihop från första början och ligger och gosar i en stor hög. Ellen hade tillverkat en tunnel av fleece som hängde i buren och som Alexander sov i förut, men nu ligger han med de andra i en stor hög. Det dräktiga marsvinet blir rundare och rundare och har en riktig lyxig kost. Färskt hö naturligtvis, äpple, morötter, pellets, torkade nypon och torkad persilja. Allt som ett dräktigt marsvin kan behöva. Fyndade en jättebur  i veckan med måtten 100x50x50 så nu blir det nog en kanin också. Är ju spekulant på en belgisk jätte. Hade såna när jag var liten och de var stora och härliga. Astrid älskar smådjuren och skrattar hejdlöst så fort hon får syn på dem. Hoppas kärleken håller i sig när hon blir äldre också och mamma Emma blir skröplig och behöver hjälp med alla djuren.


Kommentarer
Postat av: Maria

Va roligt att du lagt in bilder jätte fina

2008-11-04 @ 11:28:07
URL: http://miamariaj.blogg.se/
Postat av: Frun

Ja visst hoppas man att ens intressen nedärvs =)

2008-11-04 @ 14:50:18
Postat av: AnnaPanna

Nädu flickan min! Vår Tyska Jättecheck (som ännu inte fått nåt vettigt namn... skäms) är en hane, så några blandningar av belgare och tyskar blir det inte här inte!

Blir riktigt avis att du hinner med allt. En annan får vara glad om man hinner rida en liten skvätt 3-4 dar i veckan.

Kör hårt!



Mvh

AnnaPanna

2008-11-04 @ 21:30:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0